Image module

op Lievenlant komt er iets leuks!

Binnenkort kun je op Lievenlant heerlijk spelen in het groen. Maar voordat we beginnen willen we jullie vragen ons te helpen met het ontwerp van deze fijne groene speelplek. Er ligt een uitgebreid basis ontwerp en nu willen we jullie hulp voor een extra speelelement. De tekeningen zijn nog niet definitief, maar geven wel richting aan het uiteindelijke ontwerp.

Image module
Image module

Het basisontwerp biedt in het groen veel verschillende soorten spelen. Er is een balveld met tribune. Er is een hangmat en er is een uitdagend parcours met touwen en stammen. Ook is er een betonnen speelelement.

Image module

Maar we willen jullie graag betrekken bij het verdere ontwerp. Je kan kiezen voor een extra speelelement en deze zijn verdeeld in 3 thema’s.

1. Ontmoeten
Als extra komen er netten waar je heerlijk samen in kan klimmen en chillen. Vanuit deze plek kun je naar het balspel kijken, van de zon genieten of gewoon gebruiken als onderdeel van het parcours.

2. Sport en spel
Er komt sowieso een balveld, maar als je op deze stemt komen er ook houten doelen, 2 palen waar een net aan gespannen kan worden en een palenwand om de bal binnen het veld te houden.

3. Uitdaging
Als je voor deze kiest worden er hoge stapstammen van wel 150 cm in het parcours verwerkt! Daarnaast komen er boomstammen die schuin uit de grond steken en waarmee je over een greppel kan springen.

De definitieve keuze en het definitieve ontwerp worden begin juni op een bord bij Lievenlant geplaatst en op de website van Westerdel gepubliceerd.

Uitvoering najaar 2024 

de opties…

maak je keuze

Hieronder vindt je drie keuzes: ontmoet, sport & spel en uitdaging. We willen graag dat je een keuze maakt uit één van de opties om dit in het definitieve ontwerp op te nemen. Door op onderstaande knoppen te klikken kun je zien waar de opties uit bestaan.

maak een keuze

1,2, of 3?

Als je je voorkeur hebt gevonden willen we je vragen deze in te voeren, waarna deze naar ons gemaild zal worden.