Image module

Mijn (ons) schoolplein

hoe speel jij het liefst?

Welkom op deze speciale pagina op de website van De Twee Heren. Dit bedrijf ontwerpt en maakt hele leuke, natuurlijke speeltuinen. Ze vinden het fantastisch om avontuurlijke plekken te maken waar je heerlijk kunt spelen, klimmen en ontdekken. Maar waar je ook rustig kunt worden als al dat leren je wat veel wordt.
De Twee Heren hebben heel veel verstand van leuk en veilig spelen, maar ze hebben af en toe wel een beetje hulp nodig om voor iedereen een zo goed mogelijk plein te kunnen maken. Wil je hiermee helpen? Top!

Op deze pagina krijg je tips om jouw idee voor een te gek nieuw schoolplein vorm te geven. Bekijk eerst het filmpje en download dan de werkbladen. Als laatste maak je een foto van je ontwerp en stuur je die naar De Twee Heren. Vraag hulp aan een volwassene als het niet helemaal duidelijk is. Succes en veel plezier!

ik ben 4-8 jaar

knip jouw leukste schoolplein

werkbladen 4-8

begin hier
Image module

Klik hier om het informatieblad en twee knipbladen te downloaden

ik ben 9-12 jaar

ontwerp mee!

werkbladen 9-12

begin hier
Image module

Klik hier om het informatieblad en twee knipbladen te downloaden

Stuur je idee naar ons toe

we zijn zo nieuwsgierig!

Als je klaar bent met je idee willen we natuurlijk heel graag weten hoe het eruit ziet! Maak een foto van bovenaf met een mobiele telefoon (of die van je ouder(s)/verzorger(s)) en stuur die via onderstaand formulier naar ons toe. We gaan alle ideeën verzamelen en je hoort dan binnenkort wat we ervan hebben gemaakt.

Drop your file here or click here to upload

Voornaam, school en groep worden slechts gebruikt om het gemaakte werk op de juiste plaats te krijgen. Er worden geen gegevens bewaard en/of gedeeld behalve met de bewuste school.

Image module