Image module

‘Groen maakt mensen gelukkiger en blij.’ In onze wereld van steen en asfalt hebben we allemaal steeds vaker de behoefte om in de buurt te genieten van natuur. Zelfs een kort moment in een fijne omgeving kan je een andere blik op dingen geven, rust, inspiratie… De Twee Heren creëren met zoveel mogelijk natuurlijke en hergebruikte materialen heerlijke plekken om te ontspannen, recreëren en nieuwe energie op te doen.

Om een idee te geven van de mogelijkheden voor overheden, landschapsbeheerders en ontwikkelaars om ‘hun’ omgeving te vergroenen hieronder enkele van onze recent uitgevoerde projecten.

Image module
Image module

In Julianadorp creëerden de Twee Heren een heerlijke plek om te spelen en te ontmoeten. Meteen al een échte buurtplek in een splinternieuwe wijk.
Bekijk de foto’s

Image module
Image module

Een ‘landje’ en speelplek voor jong en oud op de ‘eilanden’ in Zuid Scharwoude. De wijk is nog deels in aanbouw, maar de kids kunnen al helemaal los!
Bekijk de foto’s

Image module
Image module

Een oase van rust én ruimte om te spelen in een dynamische wijk in Hoorn. Een prachtige, groene plek tussen hoogbouw is een aanwinst voor de buurt.
Bekijk de foto’s

Image module