recreatie

Steeds meer campings, vakantieparken, hotels en verblijfsplekken zien de meerwaarde van een fijne, natuurlijke speelplek. ‘Als de kinderen blij zijn, zijn de ouders dat ook.’ Juist op vakantie of tijdens vrije weekenden wil je als gezin, familie of groep optimaal van elkaar en de omgeving genieten. De ervaring leert dat als iedereen lekker z’n ding kan doen maar wel in elkaars buurt kan zijn dit het ultieme vakantiegevoel geeft.┬áHieronder enkele van onze recent uitgevoerde projecten in de recreatie sector.

de lakens

Image module

In Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt Camping de Lakens tussen de duinen verscholen. Een te gekke natuurspeelplaats maakt de Lakens nog aantrekkelijker voor de kids en hun ouders, die rustig kunnen genieten op het terras terwijl kindlief aan de kabelbaan hangt of het zandkasteel beklimt.
Bekijk de foto’s

geversduin

Image module

Camping Geversduin ligt midden in het prachtige Noordhollands Duinreservaat. Een fijne gezinscamping in het duin- en bos gebied en ook nog dichtbij zee. Op het centrumplein kun je genieten van een kop echt goede koffie terwijl de kinderen spelen in de waterspeeltuin.

Bekijk de foto’s

camping bakkum

Image module

Camping Bakkum is een kleurrijke, creatieve camping in het Noordhollands Duinreservaat en vlakbij strand en bos. Middenin ligt een fantastisch centraal plein waar zalige pizzas worden geserveerd terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn in de natuurspeelplaats.
Bekijk de foto’s

Image module