Image module
Image module

Wat is er nu leuker dan een plek met geheime hoekjes, water, modder, heuvels, boomstammen, muurtjes en tunnels. Het is zo goed voor hun fantasie en ontwikkeling! Er wordt op zo’n plek heel anders gespeeld. Kinderen hebben minder conflicten omdat ze allemaal hun eigen plekje kunnen opzoeken. Ze hebben allemaal hun eigen favoriete bezigheden. Er lopen zo altijd wel kinderen met kriebelbeestjes want die zijn hier volop te vinden. Ondanks het ruige karakter van deze terreinen gebeuren er minder ongelukken dan op een normaal speelterrein.

U zult er versteld van staan wat er zelfs binnen de huidige strenge regelgeving nog te realiseren is. Wij ontwerpen en realiseren regelmatig natuurspeelplaatsen en avontuurlijke (school) pleinen. Dit gaat altijd in samenwerking met alle betrokkenen. Vooral de kinderen zelf hebben vaak hele goede ideeën.

Ook tijdens de aanleg is het goed om samen te werken met ouders, kinderen, buurtbewoners ed. Dit verstevigd het draagvlak voor dit soort projecten terwijl bij de gebruikers het verantwoordelijksgevoel voor hun plekje toeneemt. Wij kunnen het hele traject van ontwerp tot en met uitvoering en onderhoud begeleiden. We kunnen het project ook samen, of indien gewenst geheel in eigen beheer, uitvoeren. Dit soort projecten zijn maatwerk en voor alle partijen vreselijk leuk om te doen. Laten we weer echt gaan spelen!

Image module
Image module