Image module
Image module

Onze filosofie bij de Twee Heren is om onze leefomgeving dusdanig te vergroenen dat volwassenen en kinderen met andere ogen naar hun leefomgeving gaan kijken en meer aandacht en respect voor de natuur krijgen. Onze opdrachtgevers zijn gemeentes, scholen, kinderdagverblijven, educatieve centra en recreatieparken. Al onze opdrachtgevers hebben één ding gemeen: ze hebben oog voor duurzaamheid en zien de waarde en schoonheid van een natuurlijke omgeving in.

Wij willen mensen weer verbinden met de natuur. Bij de planvorming van onze projecten worden de gebruikers liefst vanaf het begin betrokken. Op deze manier worden de wensen van mensen en kinderen zo veel mogelijk in het ontwerp verwerkt, waardoor het project breed gedragen wordt. Van grijs naar groen, van saai naar levendig,van beton en asfalt naar natuurlijk spelen en leven.

Wij zien ons zelf het liefst als vergroeners. We willen onze leefomgeving omtoveren in natuur. Er ontstaat dan een unieke leefplek die rust uitstraalt en positief werkt op mens en omgeving. In woonwijken is het geweldig om groen en natuurspelen te integreren. Spelen vanaf de voordeur; meer natuur in de stad! Kinderen spelen rustiger en de woonwijk wordt mooier en duurzamer.

De Twee Heren groeit als bedrijf op een natuurlijke manier verder, dat is ons op het lijf geschreven. De Twee Heren adviseert over openbaar groen en vergroent de omgeving door het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van natuurspeelplaatsen, openbare groenplekken en recreatieterreinen. Binnen onze projecten werken we met duurzame en zoveel mogelijk hergebruikte materialen en hanteren het principe van ‘cradle to cradle’.

Image module
Image module

Voor iedereen een fijne plek om altijd van te genieten. Natuurlijk groen geeft mensen rust en inspiratie.
Bekijk hier de projecten…

Image module
Image module

Heerlijk buiten spelen in de pauze of na school. Natuurlijke speelplaatsen voor een optimale ontwikkeling en ontspanning.
Bekijk hier de projecten…

Image module
Image module

Vrije tijd en vakantie in een natuurlijke, speelse en uitdagende omgeving. Voor jonger en iets ouder.
Bekijk hier de projecten…

Image module
Image module

Bijzondere projecten zijn een specialiteit van de Twee Heren. We zijn creatief en houden van uitdagingen.
Bekijk hier de projecten…